Želite najbolji bazen? Neka FUTURE POOL montažni bazeni budu Vaš izbor!

Znate li zašto su FUTURE POOL bazeni najpopularniji u čitavoj zapadnoj Evropi?

Zato što u sebi spajaju zabavu, zadovoljstvo, besprekoran kvalitet i uštedu!

5 glavnih prednosti FUTURE POOL bazena:

  • Izuzetna dugotrajnost – Obezbeđuju izvanredan kvalitet dugi niz godina. To znači da ćete, iz leta u leto, moći da uživate u neprestanoj zabavi. Njihova dugovečnost je jedna od njihovih najvažnijih osobina.
  • Brza izgradnja – Već nakon 3 nedelje možete da se kupate u svom novom bazenu. Moći ćete da se odlučite za kupovinu FUTURE POOL bazena i kada leto već počne.
  • Dobijate više od običnog bazena – FUTURE POOL bazeni mogu uključivati i uređaj za plivanje u mestu, grejanje vode, UV uređaj za sterilizaciju vode, razne hidromasaže. A možete se odlučiti i za podvodno osvetljenje. Odaberite šta sve želite od svog novog bazena, a da on ispunjava Vaša očekivanja
  • Ekonomična cena uz minimalne troškove održavanja i reparacije – Održavanje bazena u toku sezone predstavlja sasvim prihvatljiv izdatak, a reparaciju je potrebno uraditi tek nakon 15 godina. Kada se, po isteku ovog roka, zameni folija, imate ponovo nov bazen u svom dvorištu. A to je nešto što nijedan drugi tip bazena ne može da ponudi.
    Inače, reparacija drugih konstruktivnih tipova bazena košta i do 7 puta više nego reparacija FUTURE POOL bazena.
    Uporedite ovo sa FUTURE POOL bazenom, kod kojeg reparacija nije previsok izdatak, traje samo 1 dan i biće vam jasno zašto je ovo najbolji izbor za Vas i Vašu porodicu. U svetu porodičnih bazena, FUTURE POOL je taj koji podrazumeva jednu od najboljih investicija.
  • Odlično će izgledati u Vašem dvorištu! – Ne, FUTURE POOL bazeni nisu toliko popularni samo zato što su ekonomični, visoko funkcionalni i neizmerno zabavni. Tajna njihovog uspeha je i u tome što odlično izgledaju! Vaš dom će dobiti luksuzniji i zavodljiviji izgled nego ikada pre.

Odaberite FUTURE POOL bazen i neka budućnost puna dobre zabave i toplih uspomena počne već danas!